Despre noi

 1. Acasa
 2. Despre noi

Despre OTB Programming

O.T.B Programming este o companie cu capital privat romanesc, activitatea principala fiind productia de piese din materie prima feroasa si ne-feroasa, folosind utilaje CNC de frezat si strunjit in procese de productie high-tech. Dispunem de cele mai noi si moderne tehnologii de prelucrare prin aschiere, utilajele CNC din dotare fiind marca Haas. La cerere, putem oferi si servicii precum: modelare 3D, programare CNC, consultanta pentru implementarea sistemului de calitate pe baza standardului ISO 9001:2015.

Prelucrari prin aschiere Brasov | OTB Programming Brasov | Prelucrari mecanice CNC Brasov | Prelucrari CNC Brasov
 • PRELUCRARI CNC BRASOV

  OTB Programming Brasov

  Compania s-a lansat din pasiunea pura de a transpune in realitate modele 2D ale unor produse. Acest proces implica creativitate, modelare 3D imaginara.

  Cele mai potrivite dimensiuni ale unui produs pe care il putem realiza, sunt cele care se potrivesc modelului unei cutii de incaltaminte (nici prea mici, nici prea mari). Suntem specializati in loturi potrivite nevoilor dumneavoastra: unicate, serii mici, serii mari.
  O.T.B Programming este o companie orientata catre client care intelege nevoile actuale si viitoare ale clientilor, satisface cerintele clientilor si se preocupa sa depaseasca asteptarile acestora. Pentru a onora cu succes o comanda, confirmam calitatea produselor realizate utilizand instrumente de masura si control verificate metrologic.
  Calculam corect capacitatea de productie disponibila si oferim termene de livrare realiste. De asemenea, daca este necesara consultanta tehnica, o echipa de specialisti se poate deplasa la sediul clientului.
  Misiunea noastra este aceea de a acorda atentie maxima cerintelor clientilor nostri, oferind consultanta tehnica profesionista, avand in vedere cel mai important aspect al oricarui proiect si anume ca beneficiarul sa obtina produsul final dorit la costuri optime!

 • Promptitudine & Profesionalism

  Calculam corect capacitatea de productie disponibila, oferind consultanta tehnica profesionista si termene de livrare realiste.

  Seriozitate & Calitate

  Suntem o companie orientata catre client, care intelege nevoile actuale si viitoare ale clientilor si se preocupa sa depaseasca asteptarile acestora.